Questions fréquentes

Bicolor trouwringen zijn meerkleurige ringen die een combinatie maken van twee verschillende legeringen. De bicolor trouwringen van Traditions Deluxe bieden hierbij keuzemogelijkheden aan de hand van diverse kleurencombinaties met gerodhineerd witgoud. Zo kan men kiezen voor een samenspel van witgoud met geelgoud of voor witgoud met roségoud. Hierbij is de bicolor combinatie mogelijk in verschillende uitvoeringen. De kleurencombinatie kan half om half zijn in een horizontale of diagonale weergave. Of er kan voor één hoofdkleur gekozen worden, waarbij de tweede goudkleur een detail vormt. Het kan dan gaan om één of twee boordjes aan de ring, om een groefje in de ring, of om een combinatie van beide. Via de ringconfigurator kan je zelf je trouwringen ontwerpen. Neem dus snel een kijkje en ontdek de vele mogelijkheden die Traditions Deluxe bieden om je eigen gepersonaliseerde ringen te creëren.

De bicolor trouwringen van Traditions Deluxe biedt verschillende keuzemogelijkheden om je eigen unieke trouwringen te ontwerpen. Zoals de naam al zegt, is er keuze aan kleurencombinaties met opties in witgoud met geelgoud of witgoud met roségoud. En kan men hierbij ook kiezen in welke mate en hoe deze goudkleuren verenigd worden, zoals een evenredige verdeling of een hoofdkleur met een detail naar keuze. Maar de Traditions Deluxe biedt een nog grote waaier aan keuzemogelijkheden. Zo speelt deze serie in op de rijzende vraag naar gepersonaliseerde ringen en kan je dus helemaal zelf je unieke bicolor trouwringen samenstellen. Naast keuzes op gebied van legering, zijn er dus ook keuzemogelijkheden op gebied van diamantzetting en gravure. Verder is er ook keuze op gebied van dikte, breedte en profiel. Via de ringconfigurator kan je helemaal zelf je eigen droomtrouwringen creëren. Of schakel de hulp in van een erkend juwelier in jouw buurt die de Traditons collectie en de Traditions Deluxe aanbiedt.

Ben je op zoek naar bijzondere trouwringen? Dat begrijpen wij helemaal want trouwringen zijn uiteraard heel bijzonder voor een bijzonder moment. Wanneer het dus wel wat specialer mag zijn, kan je bijvoorbeeld kiezen voor vintage ringen of design trouwringen. Vooral de gouden ringen of diamanten ringen doen het altijd goed. Maar ook gepersonaliseerde ringen zijn heel fel in opmars. Deze unieke juwelen kan je helemaal zelf samenstellen naar wens. Neem daarom zeker eens een kijkje naar onze Ring Configurator of naar onze mogelijkheden voor ringen met vingerafdruk. Een heel mooie variant op traditionele trouwringen zijn bijvoorbeeld ook de Amici trouwringen. Met deze bijzondere trouwringen collectie laat je mooi zien hoeveel je partner wel voor je betekent. Bovendien zijn de ringen van Amici zijn ook heel geschikt als diverse relatie en vriendschapsringen. Kom dus snel deze bijzondere Amici collectie en de vele andere mogelijkheden ontdekken bij VdB & VR.

Trouwringen staan voor eeuwige liefde en trouw aan elkaar. Doorheen de eeuwen is de traditie van het geven van een trouwring hierbij bewaard gebleven. Met hun ronde cirkelvorm symboliseren ze die eeuwigheid. Trouwringen zijn er dan ook om je hele leven lang te koesteren. Want de herinneringen die je jou het nauwst aan het hart liggen, verdienen een schitterend aandenken. Daarom brengen de Mémoire trouwringen een mooi assortiment aan hoogwaardige ringen, afgewerkt met briljanten van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Extra mooi meegenomen is de aanpasbaarheid van Mémoire ringen. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig een diamant laten bijplaatsen bij elke mijlpaal in je leven. Kom dus ook onze prachtige collectie Mémoire trouwringen ontdekken. De gift van Mémoire trouwringen wordt de start van jullie sprookjesverhaal. Of neem een kijkje naar ons aanbod sterke titanium trouwringen die met hun onverslijtbare vastheid en kracht ook in teken staan van eeuwigheid, overgoten met een modern jasje. De mogelijkheden zijn eindeloos bij VdB & VR.