Frequently asked questions

Bicolor trouwringen zijn meerkleurige ringen die een combinatie maken van twee verschillende legeringen. De bicolor trouwringen van Traditions Deluxe bieden hierbij keuzemogelijkheden aan de hand van diverse kleurencombinaties met gerodhineerd witgoud. Zo kan men kiezen voor een samenspel van witgoud met geelgoud of voor witgoud met roségoud. Hierbij is de bicolor combinatie mogelijk in verschillende uitvoeringen. De kleurencombinatie kan half om half zijn in een horizontale of diagonale weergave. Of er kan voor één hoofdkleur gekozen worden, waarbij de tweede goudkleur een detail vormt. Het kan dan gaan om één of twee boordjes aan de ring, om een groefje in de ring, of om een combinatie van beide. Via de ringconfigurator kan je zelf je trouwringen ontwerpen. Neem dus snel een kijkje en ontdek de vele mogelijkheden die Traditions Deluxe bieden om je eigen gepersonaliseerde ringen te creëren.

De bicolor trouwringen van Traditions Deluxe biedt verschillende keuzemogelijkheden om je eigen unieke trouwringen te ontwerpen. Zoals de naam al zegt, is er keuze aan kleurencombinaties met opties in witgoud met geelgoud of witgoud met roségoud. En kan men hierbij ook kiezen in welke mate en hoe deze goudkleuren verenigd worden, zoals een evenredige verdeling of een hoofdkleur met een detail naar keuze. Maar de Traditions Deluxe biedt een nog grote waaier aan keuzemogelijkheden. Zo speelt deze serie in op de rijzende vraag naar gepersonaliseerde ringen en kan je dus helemaal zelf je unieke bicolor trouwringen samenstellen. Naast keuzes op gebied van legering, zijn er dus ook keuzemogelijkheden op gebied van diamantzetting en gravure. Verder is er ook keuze op gebied van dikte, breedte en profiel. Via de ringconfigurator kan je helemaal zelf je eigen droomtrouwringen creëren. Of schakel de hulp in van een erkend juwelier in jouw buurt die de Traditons collectie en de Traditions Deluxe aanbiedt.

Ben je op zoek naar bijzondere trouwringen? Dat begrijpen wij helemaal want trouwringen zijn uiteraard heel bijzonder voor een bijzonder moment. Wanneer het dus wel wat specialer mag zijn, kan je bijvoorbeeld kiezen voor vintage ringen of design trouwringen. Vooral de gouden ringen of diamanten ringen doen het altijd goed. Maar ook gepersonaliseerde ringen zijn heel fel in opmars. Deze unieke juwelen kan je helemaal zelf samenstellen naar wens. Neem daarom zeker eens een kijkje naar onze Ring Configurator of naar onze mogelijkheden voor ringen met vingerafdruk. Een heel mooie variant op traditionele trouwringen zijn bijvoorbeeld ook de Amici trouwringen. Met deze bijzondere trouwringen collectie laat je mooi zien hoeveel je partner wel voor je betekent. Bovendien zijn de ringen van Amici zijn ook heel geschikt als diverse relatie en vriendschapsringen. Met de Amici-box is het mogelijk te kiezen voor gepersonaliseerde trouwringen. Zo kunnen jullie kiezen voor mooie trouwringen helemaal passend bij jullie smaak, stijl en budget. Als extra biedt de Amici-box de mogelijkheid ook te kunnen kiezen voor zirkonia in de plaats van voor diamant. Ben je dus op zoek naar goedkope trouwringen, dan zullen de betaalbare trouwringen van Amici vast in je budget passen. Kom dus snel deze bijzondere Amici collectie en de vele andere mogelijkheden ontdekken bij VdB & VR. Ben je op zoek naar mooie trouwringen zoals trouwringen met diamant dan kan je steeds bij ons terecht, maar ook voor advies bij trouwringen dragen zoals aan welke hand bijvoorbeeld. 

 

 

Trouwringen staan voor eeuwige liefde en trouw aan elkaar. Doorheen de eeuwen is de traditie van het geven van een trouwring hierbij bewaard gebleven. Met hun ronde cirkelvorm symboliseren ze die eeuwigheid. Trouwringen zijn er dan ook om je hele leven lang te koesteren. Want de herinneringen die je jou het nauwst aan het hart liggen, verdienen een schitterend aandenken. Daarom brengen de Mémoire trouwringen een mooi assortiment aan hoogwaardige ringen, afgewerkt met briljanten van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Extra mooi meegenomen is de aanpasbaarheid van Mémoire ringen. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig een diamant laten bijplaatsen bij elke mijlpaal in je leven. Kom dus ook onze prachtige collectie Mémoire trouwringen ontdekken. De gift van Mémoire trouwringen wordt de start van jullie sprookjesverhaal. Of neem een kijkje naar ons aanbod sterke titanium trouwringen die met hun onverslijtbare vastheid en kracht ook in teken staan van eeuwigheid, overgoten met een modern jasje. De mogelijkheden zijn eindeloos bij VdB & VR.

De elegante en traditionele Traditions trouwringen zijn van puur Belgische makelij waarbij een uitstekende kwaliteit gegarandeerd wordt. Traditions trouwringen zijn voorzien van een klassieke en pure vormgeving, gaande van strak tot rond. Ongeacht of jullie houden van stijlvolle smalle ringen of net van iets stoerdere varianten, deze collectie weet iedereen te charmeren.

Zijn jullie voor jullie grote dag op zoek naar klassieke trouwringen die tevens ook eindeloze keuzemogelijkheden bieden, dan zijn de Traditions Deluxe trouwringen helemaal wat jullie zoeken. Bovendien bieden zowel de Traditions collectie als de Traditions Deluxe collectie mogelijkheden om te kiezen voor gepersonaliseerde trouwringen, helemaal volgens jullie smaak en budget. Hou daarnaast ook rekening met de meest comfortabele dikte, breedte en profiel.

Verder kan je met de Traditions Deluxe zowel kiezen voor bicolor trouwringen als voor trouwringen in meerkleurig goud. Ontdek de vele bicolor kleurcombinaties met gerodineerd witgoud. Met Traditions Deluxe zijn de keuzemogelijkheden oneindig met onder meer ook keuze in diamantzettingen met één briljant of een rijtje van meerdere briljanten. Ben je op zoek naar mooie trouwringen zoals trouwringen met diamant dan kan je steeds bij ons terecht, maar ook voor advies bij trouwringen dragen zoals aan welke hand bijvoorbeeld. 

 

Met de trouwringen van Aurodesign kiezen jullie voor prestigieuze ringen in de meest uiteenlopende stijlen, materialen en afwerkingen. Kies voor een paar bijzondere trouwringen van Aurodesign en kies voor een huwelijk zoals in je dromen. De bijzondere trouwringen van Aurodesign zijn speciaal voor jullie gemaakt om er een onvergetelijke tijd van te maken. Dromen jullie dus samen van een bijzonder huwelijk en zien jullie dit graag bezegeld met een paar bijzondere trouwringen, kom dan snel de unieke collecties van Aurodesign ontdekken. Aurodesign trouwringen zijn bijzonder en betaalbaar, genoeg redenen om dus even een kijkje te komen nemen. In ons ruime ringenaanbod vinden jullie vast een mooi paar helemaal naar jullie wens. Ben je op zoek naar mooie trouwringen zoals trouwringen met diamant dan kan je steeds bij ons terecht, maar ook voor advies bij trouwringen dragen zoals aan welke hand bijvoorbeeld. 

Tessina brengt trouwringen voor ieders budget. Hou je van trendy trouwringen met jeugdige ontwerpen, dan weten Tessina trouwringen je helemaal te verrassen. Tessina is een doordachte keuze, maar geïnspireerd door je hart. Zijn jullie op zoek naar een paar trendy trouwringen als kers op de taart van jullie prachtige dag en onvergetelijke trouwfeest? Neem dan zeker een kijkje naar het ruime aanbod trendy trouwringen van Tessina. Deze fantastische en hippe collecties weten elke vrouw te bekoren, ongeacht welke stijl ze prefereert. Kom snel deze prachtige collectie ontdekken bij VdB&VR. Volg jouw gevoel, vertrouw op ons vakmanschap. Ben je op zoek naar mooie trouwringen zoals trouwringen met diamant dan kan je steeds bij ons terecht, maar ook voor advies bij trouwringen dragen zoals aan welke hand bijvoorbeeld. 

Spreken vooral niet-alledaagse ontwerpen je aan met een natuurlijke uitstraling? Neem dan zeker een kijkje naar de trouwringen van f’OrU. De collectie van f’OrU maakt jullie dromen helemaal waar. Deze mooie collectie trouwringen weet kwaliteit mooi te combineren met unieke ontwerpen. De collectie wordt getypeerd door organische ontwerpen en een duurzame kwaliteit. De perfecte trouwringen voor eigentijdse koppels. Kom deze exclusieve trouwringen ontdekken bij VdB&VR. Breng een bezoek aan onze webshop of ga langs bij één van onze erkende juweliers voor persoonlijk advies. Bezegel jullie liefde en huwelijk met de prachtige f’OrU trouwringen. Bij VdB&VR vindt iedereen mooie trouwringen die helemaal bij zijn of haar stijl en smaak past, maar ook bij jullie budget. Als je dus op zoek bent naar betaalbare trouwringen kan je ook bij VdB&VR terecht, wij bieden ook een bijzonder aanbod aan goedkope trouwringen aan aantrekkelijke prijzen aan. Ben je op zoek naar mooie trouwringen zoals trouwringen met diamant dan kan je steeds bij ons terecht, maar ook voor advies bij trouwringen dragen zoals aan welke hand bijvoorbeeld. 

Op zoek naar de mooiste verlovingsringen? De Pre Wedding trouwringen bieden hoge kwaliteit voor ieders smaak en budget. Het gewicht van de diamant en de kleur van het goud wordt helemaal door jullie bepaald. Zo vinden jullie vast mooie verlovingsringen die helemaal bij jullie passen. Bij VdB&VR vind je gegarandeerd het gedroomde paar, helemaal naar jullie stijl en wens. Ben je op zoek naar mooie trouwringen zoals trouwringen met diamant dan kan je steeds bij ons terecht, maar ook voor advies bij trouwringen dragen zoals aan welke hand bijvoorbeeld. 

Mémoire ringen worden getypeerd doordat ze bezet zijn met meerdere diamanten of briljanten. Deze bandvormige ringen die rondomrond met kleine edelstenen bezet is, wordt veelal als verlovingsring of trouwring gekozen. De Mémoire ringen doen niet alleen perfect dienst als alliance ringen voor een trouw, maar ook als speciale ring ter gelegenheid van een memorabele gebeurtenis in het leven. Bij deze diamanten ringen kan elke diamant symbool staan voor een mémorabel moment dat je wil blijven koesteren. Zo draag je deze bijzondere gelegenheden altijd dicht bij jou. Met onze Mémoire ringen kan je bijzondere momenten vereeuwigen in een exclusief juweel om altijd te dragen als teken van dankbaarheid voor deze levenservaringen. Doordat ze veelal bestaan uit een rij aan diamanten of steentjes, kunnen ze makkelijk aangevuld worden en staan ze symbool voor een verbindende eenheid. Mémoire ringen zijn dan ook de perfecte ringen om de mooiste herinneringen voor eeuwig bij te houden.

Als je op zoek bent naar een mooie alliance ring, neem dan zeker een kijkje naar de collecties van VdB & VR. Onze Mémoire ringen zijn dan ook een mooie aanrader die heel geschikt zijn en vaak gekozen worden als alliance ring voor een trouw of als symbolische ring voor een bijzondere gebeurtenis. De Mémoire alliance ringen bieden fijne ringen waarbij de band bezet is met een rij diamanten erop. Deze rij kan vol genoeg zijn dat ze bijna de helft van de band kan bedekken. De naast elkaar geplaatste diamanten of steentjes zijn hierbij allen voorzien van dezelfde grootte. Zo vormen ze steeds een mooie vloeiende lijn en staan deze ook symbool voor de schoonheid van oneindige liefde. Met een rij aan de meest schitterende diamanten symboliseert de Mémoire alliance ring jouw meest schitterende levenservaringen.

Wanneer je kiest voor een Mémoire alliance ring, krijg je diverse keuzemogelijkheden. Doorgaans bestaat de alliance ring uit een rij aan diamanten of stenen naar keuze. Hoe jouw Mémoire alliance ringen er zullen uitzien, dat bepaal jij helemaal zelf. Zo kan je bij VdB & VR helemaal zelf het aantal stenen of diamanten kiezen via onze Ring Configurator. Dat biedt jou de keuze om de diamanten ring volledig, voor driekwart of tot in de helft te bezetten. En zo kan je ook steeds steentjes laten bijplaatsen bij nieuwe memorabele gebeurtenissen. Maar ook de kleur aan stenen je kiezen. Zo kan je kiezen voor een kleur die mooi past of een bijzondere betekenis voor je heeft. Doordat Mémoire alliance ringen aanpasbaar zijn door de jaren heen, kan je de ringen met jou mee laten groeien. Neem snel een kijkje naar ons mooie aanbod aan fijne alliance ringen van Mémoire, half of volledig rondom bezet met de meest schitterende diamanten. Ben je op zoek naar mooie trouwringen zoals trouwringen met diamant dan kan je steeds bij ons terecht, maar ook voor advies bij trouwringen dragen zoals aan welke hand bijvoorbeeld.